Waarom je voor een sim only met internet moet kiezen

sim only internet abonnementVeel mensen hebben een smartphone. En vaak hebben ze deze gekregen bij het afsluiten van hun mobiele abonnement. Het gaat dan namelijk meestal om een combinatie abonnement, je telefoon zit bij het abonnement inbegrepen. Wat veel mensen echter niet weten, is dat ze gewoon voor die telefoon betalen. Het is dan weliswaar in kleine maandelijkse bedragen, maar uiteindelijk betalen ze hem zelf. Ga je namelijk de overstap maken naar een sim only abonnement (dus zonder telefoon erbij) dan ga je vrijwel altijd minder betalen.

En wij Nederlanders vinden minder betalen natuurlijk altijd goed klinken, of niet soms? Het is natuurlijk wel zo dat je dan nog even met je oude telefoon door moet. Misschien is hij wel traag geworden, of is er een nieuw model uitgekomen. De traagheid is wat aan te doen. Maak een backup van al je bestanden, contacten en foto’s en doe een reset naar de fabrieksinstellingen.

Alles wordt dan gewist, en je begint als het ware met een schone lei als je het sim only abonnement activeert. Zeker een goed idee dus. Als je echt heel graag het nieuwste model wilt, dan is het ook nog een optie om je telefoon te verkopen op de tweedehands markt, en het nieuwe model los in de winkel (of op internet) te bestellen. Zo bespaar je veel geld!

Natuurlijk wil je met je smartphone ook van het mobiele internet gebruik blijven maken. En met sim only is dat geen enkel probleem. Er zijn verschillende bundels beschikbaar voor je abonnement. Je hebt vaak zelfs de mogelijkheid om een sim only onbeperkt met internet te nemen. Zo ben je altijd online, en hoef je niets te missen!

sim kaart mobielDe kosten voor een abonnement vallen overigens ook flink mee. Veel mensen gaan er wel enkele tientjes per maand op vooruit. Dan klinkt misschien niet als zoveel, maar reken dit eens uit op jaarbasis. Dan kan het overstappen op een sim only abonnement ineens honderden euro’s opleveren. Je kunt er misschien wel van op vakantie! Het is begrijpelijk dat mensen graag een goede telefoon willen hebben, die ook nog een beetje hip is. Maar als je weet wat je per jaar kunt besparen door over te stappen op een sim only met internet abonnement, dan is het vaak toch wel heel erg interessant. Ben jij al over?

 

 

Next Post
Comments are closed.